Favorite Friday: speeltje van Puck

Hoi. Wat leuk dat je er bent!

Vandaag voor Favorite Friday een favoriet van Puck. Namelijk z’n favoriete speeltje. Wil je meer weten over Puck, bekijk dan mijn voorstelartikel. (KLIK)

Op de foto hierboven zie je Puck toen hij 10 weken was. Zoals elke hond had hij veel speeltjes en hij was overal gek op. Vanaf dat Puck ongeveer een half jaar oud was kregen wij problemen met het uitzoeken van de speeltjes. Hij kauwde namelijk alles kapot met zijn sterke kaken.

Ontelbare keren stonden we voor het schap in de winkel, voelden aan alle speeltjes. Beoordeelde ze uitgebreid voor we ze meenamen naar huis om te testen. Maar Puck had meestal maar een paar minuten nodig en dan was het nieuwe speeltje weer kapot.

Tot we de kong ontdekten! Eindelijk iets wat niet kapot leek te kunnen. We gingen voor de extreme variant. (er is ook nog een rode soort, die zijn iets zachter). De Extreme variant is er in verschillende maten, wij kopen altijd de XL.

En wat bleek, een schot in de roos. Puck is nu 7 en heeft nooit meer een ander speeltje gehad. Eens in de zoveel tijd kopen we een nieuwe, wanneer hij er ongeveer zo uit begint te zien:)

Maar ach, dan kun je tenminste zien dat hij gebruikt wordt;)

Toen we gingen verhuizen wilde ik een leuke verhuiskaart maken met Puck. Dus een mooie ‘set’ gemaakt met allemaal verhuisdozen en attributen van Puck, maar zodra we hem binnen lieten kreeg hij z’n kong in het vizier en viel er geen fatsoenlijke foto meer te maken:)

In de zomer speelt hij er mee in het water.

Of in het zand:)

Ik denk dat ik wel kan zeggen dat Puck en z’n kong onafscheidelijk zijn!

Wat voor huisdier heb jij? En welke tips op het gebied van (honden)speelgoed heb je?

Bedankt voor het lezen. Tot morgen!

handtekening

Advertenties

2 gedachten over “Favorite Friday: speeltje van Puck

  1. Nicole

    Wij hebben een golden retriever en een konijn. En ja.. onze hond is helemaal gek van flessen frisdrank haha. Daar speelt hij graag mee! Maar zijn lievelingsspeelgoed is toch zijn knuffel. Dat is zo’n grote hond van de Ikea.
    Maar ja, wij hebben ook een makkelijke hond, hij bijt niets kapot!

  2. bymirandaa Berichtauteur

    ah dat lijkt me zo leuk! Zo’n hond die niks kapot bijt:) die van ons ‘speelt’ ook wel eens met een plastic fles. Dan moeten wij eerst de etiketten, dop en dat gekleurde ringetje eraf halen en dan kauwt hij de hele opening kapot. Tegen die tijd gooien we het maar weer weg:)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s